Hospes to zespół ludzi z pasją, specjalizujący się w zarządzaniu obiektami hotelowymi i gastronomicznymi. Nasza filozofia opiera się na poszukiwaniu miejsc wyjątkowych – zarówno pod względem lokalizacji, jak i standardu świadczonych usług.

Prowadzone przez nas obiekty znajdują się w atrakcyjnych turystycznie miejscowościach, jednak zawsze z dala od zgiełku i tłumów – w lokalizacjach, które sprzyjają prawdziwemu wypoczynkowi. Naszym celem jest zapewnienie Gościom komfortu, spokoju i wysokiej jakości obsługi.

Tworzymy zespół doświadczonych profesjonalistów, którzy od kilkunastu lat z poawodzeniem działają w branży hotelarskiej i gastronomicznej, zdobywając doświadczenie przy otwieraniu i zarządzaniu obiektami w różnych regionach Polski.

Dominika Dulat

Od zawsze chciałam pracować w firmie, która stawia przede mną wiele wyzwań. Więc stworzyłam własną.

Moje wykształcenie hotelarskie (TiR- AWF Poznań, AE Poznań, Les Roches Marbella) oraz doświadczenie na stanowiskach menedżerskich nauczyło mnie pracy z ludźmi na wielu płaszczyznach, jako Gośćmi, Współpracownikami, Kontrahentami.

Moim największym sukcesem zawodowym jest umiejętność doboru odpowiednich ludzi do współpracy, którzy tak jak ja, kochają to co robią. Mają mnóstwo energii i pomysłów. I nigdy nie mówią „…nie da się…” To pozwala mi rozwijać moją pasję i budować moje firmy.

Zawodu hotelarza uczyłam się przechodząc przez wszystkie stopnie kariery w Stanach Zjednoczonych , Hiszpanii oraz w Polsce. Zdobyte doświadczenie w międzynarodowych korporacjach jak i prowadzenie własnej działalności pozwala mi zrozumieć potrzeby aby rozwijać Państwa biznes.

Robert Skubisz

Moje wybory zawodowe były determinowane przez moje pasje.

Udało mi się dostać do grona najlepszych Szefów Kuchni w Polsce, tworząc wyjątkowe restauracje i zespoły ludzi, którzy wraz ze mną tworzyli niesamowite miejsca i wydarzenia.

Jestem bardzo zdeterminowany w podejmowaniu nowych wyzwań. Będąc szefem kuchni wymagam doskonałości od swojego zespołu, ale nigdy nie zapominam, aby wymagać tego od siebie w pierwszej kolejności.

W swojej karierze współpracowałem z wieloma szefami kuchni, takimi jak  Kurt  Scheller,  Frank  Funke,  Paweł  Oszczyk, Jacek Grochowina i  Wojciech  Modest-Amaro. Dzięki któremu zdobyłem doświadczenie zawodowe i umiejętności na światowym poziomie.

Jestem laureat wielu nagród, Jurorem konkursów kulinarnych i wieloletnim Ambasador Marki Fine Dine.

Paulina Darul

Jednym z aspektów, który najbardziej cenię w pracy w dziale hr jest ogromna różnorodność zadań, które każdego dnia stawiają przede mną nowe wyzwania.

W tej roli nigdy nie ma miejsca na rutynę, ponieważ codziennie angażuję się w szereg różnych działań, od rekrutacji po administrację personalną.

Do moich głównych obowiązków należy m.in. organizowanie i przeprowadzanie procesów rekrutacyjnych, co pozwala mi na współpracę z kandydatami i poznawanie ich potencjału.

Jestem odpowiedzialna za dokumentację personalną naszych pracowników, którzy dotarli do nas z całego świata. W naszym zespole pracują Polacy, Ukraińcy, Koreańczycy, Turcy, Hindusi, Filipińczycy, Obywatele Turkmenistanu, Uzbekistanu, Kolumbii. Praca z nimi to jak podróże każdego dnia.

Klaudia Płończak

Turystyka fascynuje mnie od zawsze – poznawanie nowych miejsc, ludzi i kultur daje mi ogromną satysfakcję.

Praca w hotelarstwie pozwala mi łączyć te zainteresowania, oferując Gościom nie tylko nocleg, ale również niezapomniane wrażenia.

Moje zadania to głównie przygotowanie obiektów pod kontem operacyjnym. Szkolenia pracowników, motywowanie i dbanie aby, tak jak  zwracali uwagę na detale w codziennej pracy.

Cenię sobie profesjonalizm, wysoką jakość usług i serdeczność w relacjach z ludźmi, bo wiem, że to właśnie one sprawiają, że hotel staje się miejscem, do którego chce się wracać.